zatvori
Harvey Norman

1

Kupio sam Laptop Lenovo IdeaPad. Sasvim slučajno na prijedlog prodavača dokupio sam i Zaštitu Plus. Sreća je što se moj laptop pokvario pola godine nakon isteka redovne garancije, a ja sada svejedno imam potpuno novi laptop. Kupovina Zaštite Plus se jednostavno isplati.Luka S.

Ni ne pomišljam na kupovinu TV-a bez dodatne Zaštite Plus. Zaštita Plus je odlična prilika, toplo preporučam svima!Nina B.

Kupovina Zaštite Plus bila je prava odluka, popravak monitora riješen je brzo, jednostavno i besplatno. I to nakon isteka redovne garancije. Definitivno se isplati.Martina K.

zaštita plus

Harvey Norman Zaštita Plus omogućuje vašem proizvodu dodatnu sigurnost nakon isteka osnovnog jamstva proizvođača.

zaštita plus

ZAŠTITA

Dostupna je zaštita u trajanju od 2, 3, 4 ili 5 godina

Možete odabrati trajanje Vaše Zaštite Plus kako biste Vašem proizvodu dodali prednosti i produljili zaštitu Vašeg proizvoda nakon isteka zakonskog jamstva. Odaberite između 2, 3, 4 ili 5 godina dodatne zaštite.

Zamjena starog za novo

Ukoliko ne možemo popraviti proizvod, zamijenit ćemo ga za novi i pri tome uzeti u obzir karakteristike, kvalitetu i specifikacije Vašeg proizvoda kao i dostupnost tehnologije.

Pokrivenost neispravnosti uslijed istrošenosti ili utjecaja faktora iz okoliša

Zaštita Plus pokriva popravke neispravnosti nastale uslijed istrošenosti, greške u materijalima i izradi izuzev onih grešaka za koje kupcima odgovaraju prodavatelj, proizvođač i distributer u okviru procesa opoziva proizvoda. Također, pokriva popravke kvarova uzrokovane prašinom i unutarnjim pregrijavanjem izuzev kvarova pregorijevanja ekrana monitora ili televizora.

Prenosivost

Ukoliko prodajete ili poklanjate svoj proizvod, Vaša Zaštita Plus može biti prenesena na novog vlasnika. Jednostavno nas kontaktirajte za dogovor oko prijenosa vlasništva.

Pokrivenost širom svijeta

Vaš proizvod je pokriven u svakoj državi gdje postoji Harvey Norman. Te države su Australija, Novi Zeland, Malezija, Singapur, Irska, Slovenija i Hrvatska. Zaštita Plus pokriva troškove popravka i u drugim državama gdje nije prisutan Harvey Norman i to do vrijednosti od 1100 kn.

PORŠKA

Prodavatelj Zaštite Plus je trgovac Harvey Norman Croatia d.o.o., a sva prava ostvaruju se putem ovlaštenog partnera, trgovačkog društva ICF Croatia d.o.o. Zagreb, Badalićeva 26c, OIB 30544926103, koje je pružatelj svih usluga vezanih za upite, podršku i rješavanje zahtjeva kupaca pri čemu se ne ograničava zakonska odgovornost Harvey Norman Croatia d.o.o. kao prodavatelja Zaštite Plus.

Dostupna Vam je neposredna podrška preko službe za korisnike ili mogućnost slanja zahtjeva putem e-maila. Različite mogućnosti podrške Vam osiguravaju da dobijete najviše od Vaše kupnje.

Služba za pomoć korisnicima

Nazovite besplatan broj službe za korisnike 0800 200 129, gdje ćemo Vam pomoći sa bilo kakvim pitanjima koja imate o Vašoj Zaštiti Plus. Naš tim je dostupan svaki radni dan od ponedjeljka do petka od 9.00 do 17.00 h.

Jednostavan postupak ostvarenja zahtjeva

Postavljanje zahtjeva je jednostavno i mi smo tu da Vam pomognemo na svakom koraku. Jednostavno pošaljite svoj zahtjev puteme-maila na [email protected] ili nazovite besplatan broj službe za korisnike 0800 200 129. Imajte svoj Originalni račun pri ruci za registraciju detalja Vašeg zahtjeva.

PREDNOST

Iskoristite ekskluzivne prednosti koje su dostupne samo korisnicima Zaštite Plus.

Proizvodi podložni čestim kvarovima

Ako je cijena Vašega proizvoda veća od 1500 kn te ste već imali dva servisna popravka u toku trajanja Zaštite Plus a za vrijeme trajanja Zaštite Plus je potrebani treći popravak,Vaš proizvod će biti zamijenjen.

Pokriće za kvarenje hrane

Ako je Vaš proizvod hladnjak ili zamrzivač, Zaštita Plus pokrit će svu hranu koja se pokvarila zbog kvara na Vašem proizvodu do vrijednosti od 1100 kn. Za naknadu troškova kupac mora dostaviti vjerodostojnu dokumentaciju kao dokaz gubitka, primjerice slike pokvarenih proizvoda ili račune kojima se dokazuje kupovina proizvoda koji su se pokvarili.

Pokriće za rublje

Ako je Vaš proizvod perilica ili sušilica rublja, Zaštita Plus pokrit će troškove pranja ili sušenja rublja do vrijednosti od 400 kn ako Vaš proizvod ne bude popravljen unutar 10 uzastopnih dana od dana prve posjete servisera.

Pokriće kvarova nastalih uslijed prenapona ili udara groma

Zaštita Plus nudi pokrivenost za slučaj kvarova nastalih uslijed udara groma, kratkog spoja ili prenapona.

 

Otkrijte sve prednosti koje vam Vam nudi Zaštita Plus:

Električne kvarove
 
Elektronske kvarove
 
Mehaničke kvarove
 
Greške u materijalu ili izradi
 
Kvarovi nastali utjecajem prašine (čišćenje)
 
Kvarovi nastali utjecajem unutarnjeg pregrijavanja
 
Kvarovi nastali utjecajem unutarnje vlage ili kondenzacije
 
Kvarovi nastali uslijed udara groma, prenapona ili kratkog spoja
 
Zamjenu proizvoda, ukoliko se utvrdi neisplativost popravka
 
Zamjenu proizvoda ukoliko se pojave tri uzastopna kvara
 
Međunarodna pokrivenost
 
Prenosivost na novog vlasnika
 
Prijevoz / izlazak servisera
 
U slučaju da je cijena Vašeg proizvoda manja od 1500 HRK-a, uvijek će se radije zamijeniti proizvod novim
 
Neograničen broj popravaka
 

 

Detaljne informacije o Zaštiti Plus i općim uvjetima možete pronaći u knjižici koju možete preuzeti
 
Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Croatia d.o.o.