zatvori
Harvey Norman

1

Reklamacije za poslovnicu

Iako se trudimo da do reklamacije kupljenih proizvoda ne dođe, ponekad se pogreška ipak potkrade. Kako nam je svaki kupac najvažniji i na prvom mjestu, tako nam je i cilj, da u što kraćem roku rješimo moguće reklamacije, kako biste mogli uživati u svom kupljenom proizvodu.

Ukoliko dođe do bilo kakve reklamacije na vaš kupljeni proizvod o istom obavijestite neposredno poslovnicu u kojoj ste proizvod kupili:

Harvey Norman Croatia

t: 01 556 62 00
e: [email protected]
Radno vrijeme: pon-pet od 9:00 do 17:00 sati

Reklamacije za Internet trgovinu

Unaprijed se ispričavamo ako je vaš proizvod oštećen ili neispravan. U slučaju reklamacije molimo vas otvorite sve pakete i provjerite ispravnost svih dijelova. Jednostavnije je i brže poslati vam novi zamjenski dio, nego cijelu novu pošiljku.

Reklamaciju možete prijaviti telefonski ili putem maila. Obavezno nam navedite vaše osobne podatke, broj narudžbe i kontakt broj. Poštaljite nam i fotografije oštećenja jer ćemo jednostavnije zaključiti koji je dio došao oštećen, a ubrzati će se i proces narudžbe dijelova od dobavljača ukoliko je to potrebno.

Harvey Norman - Internet trgovina

t: 01 556 62 00; 0800 024 026
e: [email protected]
Radno vrijeme: pon-pet od 9:00 do 17:00 sati

Zahtjev za otkazivanje ugovora

ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU PUTEM WEB TRGOVINE

Kupac može otkazati ugovor ne navodeći za to razlog u roku od 14 dana. Rok otkazivanja ugovora počinje teći od dana kada je kupcu isporučen proizvod. Proizvodi ili grupe proizvoda koje kupac vraća moraju biti kompletni u originalnoj i neoštećenoj ambalaži sa svim pripadajućim neoštećenim dijelovima, priborom i dokumentacijom. Korišteni proizvodi ne mogu se vratiti. Više informacija o otkazivanju ugovora pročitajte u općim uvjetima poslovanja.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostaviti ćemo Vam elektroničkom poštom.

 

· Formular za reklamacije ili povrat proizvoda.

· Uputstva za pravilnu pripremu fotografija zbog dokazivosti prijavljenje reklamacije.

 
Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Croatia d.o.o.