zatvori
Harvey Norman

Noćni ormarić MONTE CARLO desni

991039
Program MONTE CARLO talijanskog proizvođača ALF unijet će dašak luksuza u vaš dom. Izrađen je od masivnog drva i furnira u tamnoj boji te je premazan s više slojeva laka što mu daje odvažan, ali elegantan stil. Talijanska kvaliteta ...
Redovna cijena: 4.690,00 knUštedi: 1.000,00 knInternet cijena : 3.690,00 kn
Program MONTE CARLO talijanskog proizvođača ALF unijet će dašak luksuza u vaš dom. Izrađen je od masivnog drva i furnira u tamnoj boji te je premazan s više slojeva laka što mu daje odvažan, ali elegantan stil. Talijanska kvaliteta ...

Program MONTE CARLO talijanskog proizvođača ALF unijet će dašak luksuza u vaš dom. Izrađen je od masivnog drva i furnira u tamnoj boji te je premazan s više slojeva laka što mu daje odvažan, ali elegantan stil. Talijanska kvaliteta izrade izražena je u svakom precizno izvedenom detalju ovog iznimnog namještaja.

Boja: Tamno siva

Materijal: Masivno drvo i furnir

Proizvođač: ALF Italia

Dimenzije (ŠxVxD): 66x51x50 cm

TipNoćni ormarić
BojaTamno siva
MaterijalMasivno drvo
Širina66 cm
Visina 51 cm
Dubina 50 cm
Povezani artikli
Noćni ormarić TAVAMO 5.790,00 kn
Redovna cijena: 5.790,00 knUštedi: 1.200,00 knInternet cijena : 4.590,00 kn
Okrugli noćni ormarić TAVAMO, odlično se uklapa uz bilo koji moderniji stil opremanja. Noćni ormarić TAVAMO je sa dvije ladice sa SOFT CLOSE zatvaranjem, te je dostupan sa lijevim i desnim zatvaranjem odnosno otvaranjem ladica. Prošireni ...
Noćni ormarić CHOPIN 7.153,00 kn
Redovna cijena: 7.153,00 knUštedi: 2.163,00 knInternet cijena : 4.990,00 kn
Noćni ormarić VIVALDI 12.600,00 kn
Redovna cijena: 12.600,00 knUštedi: 3.810,00 knInternet cijena : 8.790,00 kn
Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Croatia d.o.o.