zatvori
Harvey Norman

Gaming stolica UVI Chair Storm Plava

181953
UVI PRIJEDLJIVOST Oluja plava Bez obzira na upotrebu stolice, UVI CHAIR Storm pruža vam maksimalnu podršku i udobnost koju trebate. Storm Gaming Chair je dizajniran za ljude koji puno vremena provode kod kuće ili na radnom mjestu ...
Redovna cijena: 1.099,00 knUštedi: 150,00 knInternet cijena : 949,00 kn
UVI PRIJEDLJIVOST Oluja plava Bez obzira na upotrebu stolice, UVI CHAIR Storm pruža vam maksimalnu podršku i udobnost koju trebate. Storm Gaming Chair je dizajniran za ljude koji puno vremena provode kod kuće ili na radnom mjestu ...

UVI PRIJEDLJIVOST Oluja plava

Bez obzira na upotrebu stolice, UVI CHAIR Storm pruža vam maksimalnu podršku i udobnost koju trebate. Storm Gaming Chair je dizajniran za ljude koji puno vremena provode kod kuće ili na radnom mjestu za svoje računalo i žele imati savršenu udobnost po razumnoj cijeni. Kod kuće, na radnom mjestu, na LAN natjecanju, UVI CHAIR Storm osigurava maksimalnu udobnost.

UVI CHAIR Storm će promijeniti svoje navike sjedenja i pobrinuti se da sjedite na pravom mjestu. Kada kupujete jednu od UVS eSports stolica, napravite ulaganje za sebe i svoju budućnost. Zaboravite bol u leđima nakon dugih sati sjedenja! Pazite na leđa i za dobrobit danas! Koristimo izuzetno snažan stabilizator metala s 5 razmacima koji sprječava naginjanje stola i očuvanje vaše koncentracije i sigurnosti. Na stolu se također nalaze gumene gume, tako da na podnim površinama i tragovima nema ozljeda. Mekana izvorna PU pjena koja ne gubi svoj prvobitni oblik!

Glavni cilj u dizajnu stolice bio je stvoriti stolac koji je udoban, a podržava leđa i druge ključne dijelove svog tijela. Stolica je osmišljen kako bi vas u ispravnom položaju sjediti i spriječiti ozljede koje se javljaju u kasnijoj fazi svog života. 

Vjerujemo da vas možemo potaknuti da promijenite naviku sjedenja! Ne gubite leđa ili druge ključne dijelove s lošom stolicom, budite pametni i odaberite pravu stolicu koja se brine za vašu dobrobit i vaše zdravlje, odaberite UVI CHAIR.


Tehničke specifikacije:

- maksimalno opterećenje: 150 kg

- visoke kvalitete gumenih guma

- podesivo po visini

- jaka željezna zvijezda s 5 zvjezdica

mehanizam za podešavanje leptira

- dodatni mekom trakom za ruke za ruke

- plinska opruga: CLASS-4

- 24 mjeseca jamstva

 

Povezani artikli
Gaming stolica UVI Chair Hero crvena
Cijena: 1.099,00 kn
Bez obzira na uporabu stolica, UVI CHAIR Hero daje vam maksimalnu podršku i udobnost koju trebate. Gamer Hero Chair je dizajniran za ljude koji provode dosta vremena kod kuće ili na radnom mjestu za računalo i žele imati savršenu udobnost ...
Gaming stolica UVI Chair Elegant Black 2.699,00 kn
Redovna cijena: 2.699,00 knUštedi: 500,00 knInternet cijena : 2.199,00 kn
  UVI CHAIR - Elegantno poslovanje UVI stolica - ELEGANT će promijeniti svoje navike sjedenja i pobrinite se da sjedite na pravom mjestu. Kada kupujete jednu od UVS eSports stolica, napravite ulaganje za sebe i svoju budućnost. Zaboravite ...
Gaming stolica UVI CHAIR DEVIL CRVENA 2.199,00 kn
Redovna cijena: 2.199,00 knUštedi: 400,00 knInternet cijena : 1.799,00 kn
Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Croatia d.o.o.