zatvori
Harvey Norman

Foto albumi i okviriFilteri

Razvrstati po:
Prikaz:
 
/odjeli/audio-video-foto/fotoaparati-kartice-i-dodaci/foto-albumi-i-okviri?orderby=cena,desc&perpage=
WPS ACCORDION SCRAPBOOK CRAFT
Cijena: 149,00 kn
WPS ACCORDION SCRAPBOOK CRAFTOslobodite svoju kreativnost. Stvorite svoj fotoalbum.Album se sastoji od 20 stranica.
WPS ACCORDION SCRAPBOOK PINK
Cijena: 149,00 kn
WPS ACCORDION SCRAPBOOK PINKSadrži 20 stranica
WPS SCRAPBOOK GIFT ICE CREAM
Cijena: 139,00 kn
WPS SCRAPBOOK GIFT ICE CREAMSadrži 16 stranica + 1 stranica naljepnica
WPS SCRAPBOOK GIFT BLUE DOTS
Cijena: 139,00 kn
WPS SCRAPBOOK GIFT BLUE DOTSSadrži 16 stranica + 1 stranica naljepnica
WPS INSTAX ACCORDION FRAME TRAVEL
Cijena: 89,95 kn
WPS INSTAX ACCORDION FRAME TRAVELOvaj okvir u obliku harmonike s lijepim dizajnom lijep je način za spremanje 10 najboljih instax mini fotografija.
WPS INSTAX ACCORDION FRAME DOG
Cijena: 89,95 kn
WPS INSTAX ACCORDION FRAME DOGOvaj okvir u obliku harmonike s lijepim dizajnom lijep je način za spremanje 10 najboljih instax mini fotografija.
WPS INSTAX ACCORDION FRAME CAT
Cijena: 89,95 kn
WPS INSTAX ACCORDION FRAME CATOvaj okvir u obliku harmonike s lijepim dizajnom lijep je način za spremanje 10 najboljih instax mini fotografija.
Razvrstati po:
Prikaz:
 
/odjeli/audio-video-foto/fotoaparati-kartice-i-dodaci/foto-albumi-i-okviri?orderby=cena,desc&perpage=
Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Croatia d.o.o.