zatvori
Harvey Norman

O nama

Harvey Norman je australska tvrtka, koja u svome vlasništvu posjeduje više od 300 poslovnica Harvey Norman po cijelom svijetu.

U Republici Hrvatskoj za sada je otvorena jedna poslovnica, no u planu nam je otvarati i nove poslovnice.

Harvey Norman je trgovina, koja potrošačima nudi sve što je potrebno za kvalitetno i udobno uređenje doma. Ponuda proizvoda je podjeljena na nekoliko odjela, u kojima kupci lako odabiru proizvode koje žele kupiti, a to su odjel namještaja, odjel spavaćih soba, odjel kuhinja, odjel bijele tehnike, odjel audio-video proizvoda, te odjel računalne opreme.

Zbog dugogodišnje potpore kupaca, postavili smo nove ciljeve kako bi unaprijedili poslovanje, podigli komunikaciju i kvalitetu usluge na novu razinu, a samim time postigli i zadovoljstvo naših kupaca. Početkom ljeta na internet stranici harveynorman.hr, otvorili smo trgovinu Harvey Norman Outlet, koja je kupcima omogućavala kupnju zadnjih primjeraka artikala. Zbog unapređenja kupnje putem internet stranice, u jesen smo redizajnirali i poboljšali izgled internet stranice, te Vam omogućili kupnju putem weba. Novim redizajniranim i jednostavnijim izgledom same internet stranice pružamo širi i poboljšani uvid u cijelokupni asortiman trgovine Harvey Norman.

Imate dodatne upite?
Ako ste zainteresirani za kupnju u trgovini kontaktirajte nas na [email protected].
Ako vas zanima kupovina preko web shopa kontaktirajte nas na [email protected].

PODACI TVRTKE

Harvey Norman Croatia d.o.o.
Velimira Škorpika 34
10000 Zagreb
MB: 02009471
OIB: 97757193486
Porezni obveznik: Da
X-Transakcijski račun: ZAGREBAČKA BANKA D.D. SAVSKA 60, ZAGREB
IBAN: HR35 2360 0001 1022 3033 4
SWIFT: ZABAHR2X

KONTAKT

T: +385 1 5566 200
F: +385 1 5566 201
[email protected]
www.harveynorman.hr

Kontakt obrazac

Treba Vam pomoć? Kontaktirajte nas i naši savjetnici biti će s Vama u najkraćem mogućem roku.

Pošalji
Ispiši
Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Croatia d.o.o.