zatvori
Harvey Norman

Dostava

Uvjeti dostave internet trgovine Harvey Norman

Dostava i montaža
Kako mogu provjeriti cijenu dostave?

Cijena se automatski prikazuje ispod odabranih proizvoda na 1. koraku košarice. Proizvodi se dostavljaju do ulaza u stambeni objekt. Prilaz do vašeg ulaza mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je preuzmanje moguće.

Vršite li dostavu na području hrvatske?

Dostavu vršimo na području cijele Hrvatske, uključujući i većinu otoka. U slučaju manjih otoka, dostava se vrši do najbliže trajektne luke.

Dostava je besplatna za sve Male kućanske aparate te sve uređaje odjela Informatike i Audio Video Foto.

Koliki je ROK ISPORUKE ZA PROIZVODE SA ZALIHE?

Naručenu robu dostavljamo u roku od 3-5 radnih dana. U slučaju da se roba dostavlja na otoke ili zbog većih komada namještaja (spavaće sobe, kutne garniture, ormara i sl.) rok se može produžiti i do 10 radnih dana.

KOLIKI JE ROK ISPORUKE ZA PROIZVODE KOJI SE NARUČUJU?

U slučaju da proizvoda za koje ste se odlučili trenutno nema na zalihi, o roku isporuke bit ćete obaviješteni putem telefona ili maila. Informaciju o roku isporuke možete dobiti upitom na mail: [email protected].hr ili na broj telefona: 0800 024 026. Molimo Vas da na 2. koraku košarice, kod upisivanja kontaktnih podataka, obratite pozornost na točnost podataka.

Vršite li uslugu MONTAŽE?

Usluga montaže dostupna je na području grada Zagreba. U napomeni je potrebno napisati: “potebna je montaža”, a mi ćemo Vas naknadno kontaktirati putem telefona ili maila o cijeni i slobodnim terminima.

* Svi gore navedeni uvjeti vrijede isključivo za kupovinu putem online trgovine Harvey Norman.

 
Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Croatia d.o.o.